Kufferten er for fuld

Ferie 2021: Corona Summer 2.0

Der kan ske meget mellem dagen for reservationen og afrejsedagen. Men at en global pandemi, den usikre og komplicerede ferieplanlægning ville gøre, har i begyndelsen af sidste ingen gættet rigtigt år. Forståeligt nok vil mange spørgsmål opstå igen i turistbranchen i 2021. Hvilken indflydelse vil koronavaccinationen have på din ferie i 2021? Vil rejse være muligt igen sommeren 2021? Hvad skal du passe på på populære feriedestinationer, og hvilke nye ændringer er der? En oversigt over, hvordan rejser kan se ud i fremtiden.

Indhold

Anmeldelse 2020: W han vil forlade i 2021?

Mens d som rejseoplevelse i 2020 vo m nye Corona v Irus bestemt var håb nu meget e, deres ferie i 2021 til at bruge uden for deres egne fire vægge. Rejser advarsler og strenge restriktioner ind-og udrejse skrumpede sidste år mange turister inde tiden fra. I sommeren 2020, efter nogle lempelser, blev der rejst på trods af alt. Det betød for de fleste rejsende n at det er en n mange populære ferie steder i Europa gennemgår helbredsundersøgelser havde. Sikkerhedsforanstaltninger, såsom målinger af kropstemperatur Corona-tests og selvkarantæne, var det ikke ualmindeligt. Også hygiejniske foranstaltninger, såsom visse afstande regler og iført en full-face beskyttelse, blev n næsten gjort obligatorisk i hele verden.

Men hvad med ferien i 2021? Er det sikkert at booke din ferie til sommeren 2021? Som meget i denne pandemi er det også svært at vurdere i øjeblikket. Faktisk lavede s i begyndelsen af 2021 igen rejseadvarsler for populære feriedestinationer. I Spanien gælder strenge ind- og udgangsbegrænsninger og udgangsforbud mange steder. I Portugal var der fra den 15. januar 2021 en landsdækkende n lockdown . Mange europæiske lande kræver et negativt koronatestresultat som en indgangsbetingelse. Det kunne forblive sådan.

Den Portugal eller Mallorca ferie for 2021 bør derfor måske være udskudt en smule. Kunne i et par måneder t bestemmelserne i r den sommer rejser i 2021, men har også ændret sig markant igen. Den corona-vaccination giver håb for at kunne tilbringe den sommerferie i 2021 uden for Tyskland.

Ferie 2021 - kun med Corona-vaccination?

I kølvandet på koronapandemien er antallet af passagerer transporteret inden for EU faldet kraftigt - uvidenhed og frygt for risikoen for infektion i flyet var ofte afgørende i 2020. Men i slutningen af sidste år, indspillet en forbedring fra: D han 2020/12/27 markant e starten af Corona - vaccination i Englis hland. BioNTech og Modernas nuværende vacciner kan reducere chancen for at få COVID-19 med op til 95%. D ie Corona - vaccination tilbyder derfor en meget sikker individuel beskyttelse mod infektion med virussen og kan derfor også have en positiv indflydelse på rejsen.

Hvis ferien i 2021 så kun med en Corona - vaccination være mulig? Sikkert ikke. I Tyskland og mange andre EU-lande understreges, ikke obligatorisk Corona - vaccination at ønske at indføre. Den internationale turistindustri meddelte også, at der ikke ville være nogen obligatorisk vaccination. Nogen for hans ferie i 2021 ville stadig vaccineres, skal være på grund af flaskehalse i vaccinen levering kan lidt længere være tålmodig n. B er til sommeren 2021, men bør alle ifølge Federal sundhedsministerium d eutsche borgere inde administrationen af Corona - vaccination gøres mulig. Indtil da kunne hurtige tests være et godt alternativ, når du rejser. De er relativt billige og kunne også diagnosticere sygdom kort før afgang. Din sommer en 2021 vil derfor - i hvert fald i Europa - gør ikke så usandsynligt!

De mest populære destinationer for d s sommer 2021

Sidste år blev det klart, at rejse er mulig på trods af pandemien. Til din ferie i 2021 introducerer vi derfor fem af de mest populære EU-rejselande og viser de omstændigheder, hvorunder en sommerferie var mulig sidste år.

Bemærk: På grund af koronavirusens konstant skiftende dynamik kan adgangskravene til din ferie i 2021 muligvis også ændre ad hoc fra uge til uge. Derfor er det bedst at have et kig på hjemmesiden for den destinationslandet og Federal udenrigsministerium kort før din afrejse og finde ud af om de nyeste regler der før du starter din velfortjente sommerferie 2021.

Tyrkiet ferie 2021

Tyrkiet er et populært feriemål for rejsende fra hele verden. På den ene side tiltrækker de maleriske strande ved Sortehavet og Middelhavet rejsende til landet. På den anden side er der utallige historiske byer og mangesidede landskaber at opdage. En ferie i Tyrkiet 2021 byder derfor på mange forskellige aktiviteter og indtryk. Afhængigt af landets region stiger temperaturen op til 35-40 grader i sommermånederne. Takket være vandtemperaturer på op til 27 grader er Middelhavsregionen i Tyrkiet et populært rejsemål for strandferierende i den største rejsesæson fra juni til september.

Istanbul om sommeren med måger

De fleste rejsende starter deres ferie i Tyrkiet med fly. De eneste 2,5 til 3-timers flyrejser er også ideelle til din ferie i 2021. Istanbul, Antalya og Izmir er særligt frekventerede. Afhængig af destination og afrejselufthavn, kan du nemt parkere din bil på et af vores Easy Lufthavn parkering steder og starte din sommerferie 2021 inden for en meget kort tid!

Så det var sidste sommer: Når indtastning Tyrkiet, sundhedsmæssige undersøgelser, såsom temperaturmålinger og corona tests blev udført. Afhængigt af byen var der et generelt maske krav i offentlige rum. I andre regioner var beskyttelse mod mund og næse kun obligatorisk i supermarkeder, transportkøretøjer og markedspladser. En minimumsafstand på tre trin mellem mennesker var også påkrævet.

Lignende foranstaltninger kan også finde anvendelse i år. Derfor, at finde ud af præcis om de gældende regler for din Tyrkiet ferie 2021, før du starter din rejse.

Kroatien ferie 2021

Kroatien er blevet et af de mest populære turistmål for tyske rejsende de seneste år, primært på grund af de lavere priser sammenlignet med Spanien eller Italien. Tidligere et insider-tip, nu det mest populære land på den smukke Adriaterhavskyst. Den største rejsesæson for ferierende i Kroatien er mellem maj og september. Sommervejr med strålende solskin tiltrækker soltilbedere. Derudover stiger vandtemperaturerne op til 25 grader fra juni. På grund af den store popularitet om sommeren er turistregionerne nogle gange ret fulde. Her kan det være værd at planlægge din sommerferie 2021 i september.

Sommer i Kroatien

Mange feriegæster i Kroatien bruger deres tid på campingpladser og rejser derfor via Slovenien og Østrig. For din ferie i 2021 skal du også være opmærksom på vejafgifts- og koronareglerne i transitlandene. Der er flere destinationslufthavne for at komme ind i Kroatien med fly, men ikke alle kontaktes fra Tyskland. De tre største lufthavne Zagreb, Split og Dubrovnik kan normalt nås let på 1,5 til 2,5 timers flyvetid og lander således hurtigt på din afslappende ferie i 2021!

Det var sådan sidste sommer: Da vi startede Kroatien- ferien sidste år, skulle kontaktoplysninger gemmes i løbet af rejsen. Derudover var der en forpligtelse til at bære mund- og næsebeskyttelse offentligt. En minimumsafstand på 1,5 meter var også påkrævet.

Rejsende i Kroatien, der planlægger deres ferie i 2021, bør nøje overveje udflugter og valg af hotellets placering. For kroatiske regering kunne adskille øer kort cordon, forudsat at på ingen tid infektionen numre med de coronavirus hurtigt Anst ei g s.

Spanien ferie 2021

Oplev jeg m ferie 2021 Spaniens mangfoldighed: klippekyster, paradisiske strande, kulinariske specialiteter, arkitektonisk flotte byer og et blomstrende natteliv. En ferie i Spanien tilbyder en bred vifte af aktiviteter afhængigt af regionen. Hvis du planlægger din sommerferie i Spanien i 2021, kan du se frem til gennemsnitlige maksimale temperaturer mellem 25 og 29 grader. Derfor er strandene populære og altid godt besøgt på dette tidspunkt. Det bedste tidspunkt for din sightseeingtur i 2021 i Spanien er dog mere sandsynligt at være efterår eller forår. Så er byerne mindre overfyldte, og vejret er lidt mildere - perfekt til en spadseretur gennem spanske byer.

Lagune i Spanien med sejlbåde

Campingfans kan rejse gennem Frankrig til de spanske kyster med deres autocampere. De, der foretrækker at starte deres sommerferie 2021 komfortabelt med fly, kan tage til en af landets mange lufthavne. Du kan finde flyforbindelser fra mange tyske lufthavne, herunder nogle af vores Easy Airport-parkeringssteder. Bare parker din bil, flyv til Spanien og nyd din velfortjente ferie!

Så det var sidste sommer: I Spaniens indgang var en form for sundhedskontrol afsluttet og i offentlige rum, således delvis udenfor, var en hel ansigt dækket slidt. En Mallorca-ferie med fokus på fest og natteliv i El Arenal var foreløbig ikke mulig, da alle restauranter omkring øl- og skinke- gaden måtte lukke efter at have ignoreret COVID-19-foranstaltningerne.

Hvis antallet af infektioner stiger, skal du forvente, at områdespecifikke begrænsninger håndhæves igen under din ferie i 2021 i Spanien. Du kan finde ud af nøjagtigt, hvor begrænsninger gælder, og i hvilke regioner en sommerferie 2021 ikke anbefales på det føderale udenrigsministeriums websted.

Italien ferie 2021

Sightseeing i Rom, romantiske gondolture i Venedig eller afslapning på de drømmende strande: Italien er en absolut drømmedestination for mange rejsende. Ferier i Italien er især populære i sommermånederne fra maj til september. Afhængigt af regionen stiger temperaturerne til over 40 grader. Men ikke kun for Sonnenanbete hænder er Italien et perfekt rejsemål for ferie 2021. I vintermånederne tiltrækker skiløbene i Dolomitterne utallige sportsfans til landet. Den anbefalede rejsetid varierer også afhængigt af ferieplanen.

Mange ferierende i Italien rejser til Italien i bil. Du skal sørge for, at der kræves vignetter for at køre gennem Østrig, og at nogle af vejene i Italien er underlagt vejafgifter. Fra det nordlige Tyskland til det sydlige Italien kan en sådan rejse let tage op til to dage, før du kan starte din sommerferie 2021 afslappet.

Kvinde på ferie i Italien

Hvilket er noget mindre kompliceret, fordi R ellers til Italien med fly. Forskellige lufthavne i Italien serveres fra Tyskland. For eksempel fra Easy Airport Parking-placeringen i Frankfurt-Hahn. Afhængigt af ferieregionen tager flyvningen cirka en og en halv til tre timer. I mellemtiden kan du læne dig tilbage og slappe af og se frem til din ferie i 2021. Det mere behagelige alternativ til lange trafikpropper!

Det var sådan sidste sommer: Der var helbredskontrol på stedet og et generelt maske krav. I nogle butikker n iført blev også krævet af engangshandsker. Febermålinger, inden de kom ind i butikker og museer, var ikke ualmindelige sidste år og kunne være dagsordenen igen under din ferie i Italien i 2021.

En negativ PCR- eller antigentest er i øjeblikket påkrævet ved indrejse, så informer dig selv præcist om de respektive bestemmelser, inden du booker din ferie i 2021.

Portugal ferie 2021

Fantastiske strande, smukke byer og afsondrede surfers bugter: Portugal tilbyder et varieret program til både sightseeing og naturferie. Hvis du vil udforske naturen og vandre på din Portugal ferie 2021, skal du ankomme hurtigere om foråret eller om efteråret. På dette tidspunkt er klimaet lidt mildere og perfekt til lange vandreture langs Algarve. I Portugals større byer er det især travlt i sommermånederne. Så for uforstyrret sightseeing er det værd at flytte din Portugal ferie 2021 til lavsæsonen fra september til marts. Men selvfølgelig kan du også tilbringe en god tid der på din sommerferie i 2021 - i teorien selv på trods af den nuværende pandemi.

Ferie på Portugals kyst

Hvis du vil rejse hurtigt og let ind i den portugisiske sol, kan du flyve til en af de to lufthavne i Lissabon og Faro. Du kan finde passende fly fra en lang række tyske byer, herunder Easy Airpot- parkeringsstedet i Hamborg eller vores placering i Düsseldorf . Efter cirka tre timers flyvetid kan du starte din velfortjente ferie i Portugal i 2021.

Det var sådan sidste sommer: Målinger af kropstemperatur blev taget i lufthavne, og i tilfælde af øget temperatur blev yderligere undersøgelser eller selvisolering beordret. Hvis du planlægger din ferie i 2021 til at tilbringe i Portugal, skal du selvfølgelig også her have tilstrækkelig ansigtsbeskyttelse i din bagage. Denne sidste sommer var et must i butikker og på offentlig transport. En minimumsafstand på 2 meter er også en e til de obligatoriske sikkerhedsforanstaltninger på offentlige steder.

Den bedste ting at gøre er at finde ud af mere om de begrænsninger, der gælder for din destinationsregion, inden du begynder din Portugal ferie 2021. Dette gælder især for øhavet, fordi adgangskravene til en portugisisk øferie i 2021 i øjeblikket er endnu strengere end for fastlandet.


Uanset hvor du adskiller dig ud i år, ønsker n vi foreslår en fredelig og frem for alt sund ferie 2021!