Ydelser
 • Parkeringshus
 • kort gåafstand til lufthavnen
 • Ingen nøgleaflevering
 • 24 timers service
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Gratis annullering
 • Tilgængelighed og priser i realtid
 • Book nemt og sikkert
 • ... vis alle ydelser

Sikker og billig parkering i Düsseldorf lufthavn (DUS)

Her finder du os ved lufthavnen Düsseldorf

Easy Airport Parking Düsseldorf

Kieshecker Weg 148
40468 Düsseldorf
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,8/5
(5086 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Parkering i Düsseldorf lufthavn: Bekymringsfrie rejser

Vores parkeringshus er velegnet til både dagsparkering, ferieparkering og forretningsrejsende. Du kan nemt og hurtigt bestille din parkeringsplads i Düsseldorf lufthavn på vores websted. Med vores tre forskellige takstklasser Budget, Smart og XXL er du sikker på at kunne finde det passende tilbud til dig, når du skal ud at rejse. På den måde får du netop den fleksibilitet og service, som du har brug for. Vores parkeringsafgifter i Düsseldorf lufthavn er samtidig fordelagtige hele året rundt, især når du bestiller tidligt.

Ved onlinebetaling i forbindelse med din bestilling af parkering i Düsseldorf lufthavn garanterer vi dig en gratis parkeringsplads i hele den bestilte periode. På ankomstdagen aflæses din nummerplade ved indkørslen, hvis du oplyste registreringsnummeret ved bestillingen. Ellers scanner du blot QR-koden i din bestilling, når du kører ind i parkeringshuset. Du kan derefter straks parkere din bil på en parkeringsplads. Transfer med shuttle er ikke nødvendig, fordi din parkeringsplads i Düsseldorf lufthavn kun er placeret få hundrede meter fra terminalen. På den måde starter din rejse afslappet og fleksibelt – helt uden ventetider!

Parkering i Düsseldorf lufthavn: Din bil, vores service

Når du bruger Easy Airport Parking, kan du få fat på os hele døgnet rundt før og under din parkering i Düsseldorf lufthavn. Vi tilbyder dig høje sikkerhedsstandarder, og vi passer godt på din bil hele tiden, mens den er parkeret. Følgende og andre serviceydelser er altid inkluderet som en selvfølge, når du parkerer hos os:

 • 24h kundeservice
 • Hurtig ind- og udkørsel ved hjælp af nummerpladegenkendelse
 • Nem og sikker onlinebetaling
 • Ingen nøgleoverdragelse
 • Direkte i nærheden af lufthavnen
 • Kort afstand til fods til terminalen, ingen ventetid på en shuttlebus
 • Gratis annullering (ikke ved Budget-takst)

Düsseldorf lufthavn: Ankomst og praktisk information

Du finder vej til Düsseldorf Airport via A44, hvor lufthavnen har sin egen afkørsel. Når du er kørt ind i lufthavnsområdet, er du næsten allerede fremme hos os. Düsseldorf lufthavn (DUS) er Tysklands tredjestørste lufthavn og har derfor et stort årligt passagertal. Der flyves til over 200 destinationer i 50 lande fra Düsseldorf. Samtidig er lufthavnen en af byens største arbejdsgivere. Uanset om du skal på forretningsrejse, ferie, weekendtur eller familiebesøg: Airport Düsseldorf er et vigtigt knudepunkt for international lufttrafik, og mange glade ferieminder begynder hvert år i denne lufthavn.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Düsseldorf

1 Dag Fra 7,00 Euro
2 dage Fra 14,00 Euro
3 dage Fra 21,00 Euro
4 dage Fra 28,00 Euro
5 dage Fra 35,00 Euro
6 dage Fra 43,00 Euro
7 dage Fra 51,00 Euro
14 dage Fra 107,00 Euro
21 dage Fra 163,00 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.

Endnu flere fordele for dig, der parkerer ofte – ikke kun i Düsseldorf

Hvis du vil have endnu flere fordele og ekstra serviceydelser i forbindelse med din parkering i Düsseldorf lufthavn, anbefaler vi, at du opretter en kundekonto hos Easy Airport Parking med det samme. Det er nemt og gratis at registrere sig som kunde, og du får besked om nye tilbud og kampagner først. Se også vores øvrige lufthavnslokationer.

Leder du stadig efter en parkeringsplads, eller er du allerede i gang med at parkere? Tjek tilgængelighed og priser for en parkeringsplads i Düsseldorf lufthavn.

Langtidsparkering i Düsseldorf lufthavn

Ved parkering i mere end to uger kalder man det for langtidsparkering. Ved længere tids parkering af bilen på offentlige arealer - og det gælder også i forbindelse med langtidsparkering i Düsseldorf lufthavn - kan det hurtigt blive rigtig dyrt at parkere. Easy Airport Parking tilbyder derimod en bekymringsfri løsning også i forbindelse med længere tids parkering og til en pris, der altid er fair. Du kan trygt stole på Easy Airport Parking og på vores høje sikkerhedsstandarder og omfattende serviceydelser, samtidig med at du får fuld prisgennemsigtighed, når du vælger at parkere i Düsseldorf Airport i længere tid.

Parkering i Düsseldorf lufthavn med elbil

Når du parkerer i længere tid med en elbil, kan bilens batteri blive afladet. I lufthavnsområdet i Düsseldorf er der forskellige opladningsmuligheder, hvor du kan oplade din bil hurtigst muligt, så du ikke behøver at bekymre dig, selv om du har været bortrejst i længere tid. På den måde kan du genoplade din elbil efter parkering i Düsseldorf lufthavn og påbegynde din hjemrejse på en bekymringsfri måde.

I øjeblikket kan vi desværre ikke tilbyde systemintegrerede ladestationer. Hos Easy Airport Parking arbejder vi imidlertid allerede på at kunne tilbyde løsninger til fremtidig parkering og opladning af elbiler direkte hos os ved parkering i Düsseldorf lufthavn.

Bemærk i øvrigt: I vores magasin har vi samlet praktiske tips til kunder, der ønsker at langtidsparkere elbiler.