Ydelser
 • Parkeringsplads
 • kun 2,5 km til terminalen, ingen transport inkluderet
 • 24 timers service
 • ingen nøgleaflevering
 • høje sikkerhedsstandarder
 • gratis afbestilling
 • Tilgængelighed & priser i realtid
 • bestil nemt & sikkert
 • ... vis alle ydelser

Parkering ved Stuttgart lufthavn med Easy Airport Parking.

Her finder du os ved lufthavnen Stuttgart

Easy Airport Parking Stuttgart

Hermann-Fein-Straße 8
70599 Stuttgart-Plieningen
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,5/5
(433 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Hos os er parkering ved Stuttgart lufthavn komfortabel og uden stress

Vores p-service ved Stuttgart lufthavn er perfekt til både ferie- og forretningsrejser, for vores p-tilbud omfatter både endags- og langtidsparkering. Når du har booket, er du sikret en ledig p-plads ved Stuttgart lufthavn i hele din rejses varighed. Vi sender en e-mail til dig med din bookingbekræftelse og en QR-kode. Når du scanner koden ved indkørslen til vores p-plads i Stuttgart, åbner bommen automatisk. Som et alternativ til QR-koden kan du bruge nummerpladegenkendelse, når du kører ind på p-pladsen. Det forudsætter, at du har angiver din nummerplade ved booking. Ved nummerpladegenkendelse behøver du ikke at scanne QR-koden ved indkørslen. Alt sammen uden besværlige telefonopringninger på vej mod p-pladsen. Det bedste ved det hele: Du sørger selv for parkeringen og beholder din bilnøgle.

Parkeringsbillet med QR-kode i wallet - Parkering i Stuttgart lufthavn

Mere sikkerhed og faire priser, når du parkerer ved Stuttgart lufthavn

For at din rejse bliver så behagelig som mulig har din bils sikkerhed hos Airport Parking i Stuttgart høj prioritet. Med Easy Airport Parkings serviceydelser og gratis tillægsydelser parkerer du ved Stuttgart lufthavn til attraktive priser og starter din rejse med højeste komfort:

 • Ingen nøgleoverdragelse
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • 24-timers kundeservice
 • Sikker onlinebetaling
 • Gratis annullering (ikke Budget Tarif)
 • Nummerpladegenkendelse (valgfrit)

Parkering ved Stuttgart lufthavn: Sådan finder du os & Værd at vide

Stuttgart lufthavn er centralt beliggende og er let at komme til i bil. Vælg A8 (nr. 53) eller B27. Derfra er det let at finde os. Vores p-plads er på adressen Hermann-Fein-Straße 8 in 70599 Stuttgart og således lige i nærheden af Stuttgart lufthavn. Fra motorvejen kører du direkte til os, og når du ankommer, kan du allerede se lufthavnsområdet. Overvejer du at bruges vores p-plads ved Stuttgart lufthavn? Du kan også online få vist din personlige rute.

Den internationale Manfred-Rommel-lufthavn i Stuttgart er en af Tysklands seks største lufthavne. Omkring 55 flyselskaber flyver til mere end 120 destinationer i og uden for Europa. Desuden håndterer Stuttgart lufthavn (STR) hver dag op til 400 start og landinger. Easy Airport Parking er din garanti for at du under din parkering ved Stuttgart lufthavn får høj komfort og stor sikkerhed samt perfekt placering.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Stuttgart

1 Dag Fra 15 Euro
2 dage Fra 29 Euro
3 dage Fra 34 Euro
4 dage Fra 39 Euro
5 dage Fra 44 Euro
6 dage Fra 49 Euro
7 dage Fra 54 Euro
14 dage Fra 89 Euro
21 dage Fra 124 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.
Parkeringsautomat - Parkering i Stuttgart lufthavn

Endnu flere fordele for loyale kunder – ikke kun ved Stuttgart lufthavn

Hvis du vil nyde godt af endnu flere fordele og ekstra serviceydelser, når du parkerer ved Stuttgart lufthavn, så opret en kundekonto hos Easy Airport Parking. Registreringen er gratis, og du vil være blandt de første, der får besked om nye tilbud og kampagner. Se desuden vores andre p-pladser og p-huset, for prisfordelene i vores bonusprogram gælder på tværs af alle vores p-anlæg. Parkering hos Easy Airport Parking betaler sig, uanset om du flyver fra Stuttgart eller en af de andre lufthavne, hvor vi har p-anlæg.

Har du allerede fundet den perfekte p-plads, eller søger du stadig? Tjek vores priser og om der er ledige pladser. Billig parkering ved Stuttgart lufthavn.

Langtidsparkering ved Stuttgart lufthavn

Hvis du parkerer i mere end to uger, gælder det som en langtidsparkering. Det er tit forbundet med store udgifter at langtidsparkere en bil ved Stuttgart lufthavn. Hos Easy Airport Parking er det helt anderledes. Uafhængigt af parkeringsvarigheden tilbyder vi dig attraktive priser ved sammenligneligt høje sikkerhedsstandarder og stor komfort, når du parkerer ved Stuttgart lufthavn. Bookingen giver dig det fulde overblik over dine p-gebyrer. Også ved langtidsparkering kan du regne med vores omfattende serviceydelser, og du kan slappe af og nyde din rejse.

Tip: Tilmeld dig vores bonusprogram, hvor der er penge at spare allerede ved din næste booking!

Parkering af elbil ved Stuttgart lufthavn

Parkering ved Stuttgart lufthavn med elbil er også mulig. Hvis batteriet i din elbil i løbet af parkeringstiden aflader sig selv, eller hvis der ikke er nok strøm til hjemturen, er der hjælpe at hente: I nærheden af Easy Airport Parking ved Stuttgart lufthavn er mange opladningsmuligheder. Så kan du trygt rejse hjem uden at skulle bekymre dig om bilens batteri. Du kan eksempelvis oplade din bil ved en af lynladestanderne omkring lufthavnen, mens du nyder en kop kaffe eller en snack inden hjemrejsen. I øjeblikket arbejder vi på højtryk på at kunne tilbyde ladestandere til elbiler på vores p-pladser ved Stuttgart lufthavn i Hermann-Fein-Straße, så du fremover kan oplade din elbil direkte hos os, mens du parkerer.