Parker i pole position ved lufthavnen - Let lufthavnsparkeringsbonusprogram

Fordele ved kundekonto & bonusprogram

op til 15 % automatisk rabat

Få fordel af vores bonusprogram og parker op til 15% billigere

5 € for din anbefaling

Scor 5 € for succesfuldt skaffede kunder som udbetaling til din bankkonto

øget komfort

Book nemmere og hurtigere via login uden manuel indtastning og spar tid

forbedret service

Administrer til enhver tid dine bookinger selv, helt uden ventetid hos kundeservice

overblik over det hele

Med din personlige bookingshistorik har du altid det fulde overblik

bedre organiseret

Til enhver tid ubegrænset adgang til alle dine fakturaer og tilgodehavender


Sådan virker det
1
tilmeld dig gratis

du skal blot oprette en kundekonto

2
bog mere behagelig

Book hurtigere via kundekonto

3
parkere billigere

drage fordel af automatiske rabatter


Vores bonusprogram - drage fordel af automatiske rabatter

Med en gratis kundekonto med Easy Airport Parking kan du parkere billigere i lufthavnen, fordi du deltager direkte i vores bonusprogram via din kundekonto. Med din kundekonto modtager du automatisk rabatter på de gældende parkeringsgebyrer, når du reserverer på vores hjemmeside.

Spar penge hos Easy Airport Parking

Du modtager altid mindst 5% rabat på alle dine reservationer, du foretager hos os via din kundekonto, mens du er logget ind. Denne rabat gælder straks efter aktivering af din kundekonto, uanset hvor ofte eller hvornår du sidst parkerede hos os. Selvom du kun flyver på ferie en gang om året og derfor kun parkerer en gang om året i lufthavnen, kan du drage fordel af rabatterne i vores bonusprogram.

I bonusprogrammet stiger minimumsbonusen på 5% med 1% hver gang du foretager en yderligere reservation i det aktuelle kalenderår (periode: 1. januar til 31. december), mens du er logget ind via din kundekonto. Din personlige bonus vokser med hver booking, indtil din kundekonto når det maksimale bonusniveau på 15%. Så snart dit personlige bonusniveau er 15%, er dette begrænset til alle dine yderligere bookinger i det aktuelle kalenderår. Fra nu af gælder den maksimale rabat på alle efterfølgende bookinger indtil udgangen af kalenderåret.

I begyndelsen af det nye kalenderår nulstilles dit personlige bonusniveau til 5%. Med den første reservation i det nye kalenderår modtager du 5% rabat, og med hver yderligere reservation stiger din personlige rabat som før med 1% hver gang, indtil du når det maksimale bonusniveau på 15% med din kundekonto.

Hvordan sikrer jeg de automatiske rabatter?

Når du har oprettet og aktiveret en gratis kundekonto med Easy Airport Parking her, skal du altid logge ind for fremtidige bookinger via menupunktet Login på vores hjemmeside. Først da reserverer du din parkeringsplads på vores hjemmeside. Når du logger ind, tildeles reservationen direkte til din kundekonto, og vores system giver dig automatisk en rabat på det gældende parkeringsgebyr som en del af din reservation. Du modtager din rabat direkte uden at du behøver at indtaste et kunde- eller kundekortnummer som med andre bonusprogrammer. Den automatiske rabat reducerer parkeringsafgiften selv inden betaling. Du sparer penge hos os, fordi du ikke behøver at betale point eller lignende hos os. at du kun kan indløse på et senere tidspunkt.

Alternativt kan du også logge ind på din kundekonto, når du bestiller. Efter valg af takst udover oplysningerne (jeg har en kundekonto) har forespørgslen om kundedata også indstillingen "Login". Senest på dette tidspunkt skal du logge ind med din kundekonto, så du kan bruge den automatiske rabat på bonusprogrammet, når du booker.

Kun bookinger kan tages i betragtning som et vurderingsgrundlag for bonusprogrammet og de tilknyttede rabatter, der udføres i din kundekontos logonstatus. Bookinger, du foretager med en kundekonto, der ikke er logget ind og dermed som såkaldte "gæst" -bookinger, kan ikke tages i betragtning for bonusprogrammet, og de kan heller ikke importeres med tilbagevirkende kraft til en eksisterende kundekonto, efter at bookingen er gennemført.

5 € til din anbefaling

Kender du nogen, der flyver på ferie eller sidder regelmæssigt i et fly? Derefter skal du blot anbefale Easy Airport Parking til dine venner, familie eller kolleger, og som en tak skal du sikre € 5 som betaling til din bankkonto.

Hvordan det virker? - Meget let!

Du kan anbefale at parkere hos os hurtigt og nemt via din kundekonto. For at gøre dette kan du nemt sende en anbefaling via e-mail eller SMS til en modtager eller gruppe af modtagere efter eget valg (samtidig afsendelse til flere modtagere).

€ 5 bonus fra Easy Airport Parking

Modtageren efter eget valg modtager derefter en besked fra os, der indeholder din personlige anbefaling og et tilknyttet link. Ved hjælp af linket i anbefalingsmeddelelsen skal modtageren oprette en kundekonto med Easy Airport Parking og aktivere den. Som et resultat modtager modtageren af din besked 5% rabat som velkomstgave til deres første reservation via deres nyoprettede kundekonto.

Som tak for din vellykkede anbefaling modtager du € 5 som betaling til din bankkonto - forudsat at modtageren opretter en kundekonto takket være din anbefaling via linket i henstillingsmeddelelsen, booker en parkeringsplads direkte gennem den, rejser som bestilt og parkerer med dig denne "anbefaling booking" hos os i mindst 3 dage.

Så snart den tilknyttede parkeringsproces er afsluttet, kan du blot udbetale € 5 selv via din kundekonto til enhver bankkonto efter eget valg.

Men hvis den ønskede modtager ikke ankommer og dermed bortfalder sin reservation eller annullerer sin reservation eller falder under den minimale parkeringstid på 3 dage, får du ikke refusion og derfor ingen € 5 betaling til din bankkonto.

I nogen af disse tre tilfælde kan du ikke indløse vores tak i form af € 5. Forudsætningerne for betaling af € 5 til dig er, at

  • den tredjepart, du har rekrutteret, bruger deres første reservation hos os
  • den tredjepart, du har henvist, foretager sin første reservation via linket i den anbefaling, du sendte ham gennem vores system og
  • reservationen af den tredjepart, du har rekrutteret, dækker mindst 3 dages stående.

Efterfølgende bookinger via den henviste tredjeparts kundekonto refunderes ikke.

Brug Easy Airport Parking Voucher

Der er også mulighed for at parkere billigere med en Easy Airport Parking-kupon. Kuponer til parkering i lufthavnen kan fås på forskellige måder. Nu og da giver vi rabatter i form af kuponer i Easy Airport Parking-nyhedsbrevet. Med vores nyhedsbrev bliver du ikke kun informeret, men du går heller ikke glip af nogen af vores specielle tilbud. Som en lys luftfartsrejsende kan du tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her.