Ydelser
 • Parkeringsplads
 • Kun 5 km til terminalen inkl. gratis shuttle
 • Ingen nøgleaflevering
 • 24 timers service
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Gratis annullering
 • Tilgængelighed og priser i realtid
 • Book nemt og sikkert
 • ... vis alle ydelser

Parkering ved Weeze lufthavn

Her finder du os ved lufthavnen Weeze

Easy Airport Parking Weeze

Holtumsweg 32
47652 Weeze
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,8/5
(4348 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Parkering ved Weeze lufthavn - takket være Easy Airport Parking

Når du booker en parkeringsplads ved Weeze lufthavn hos Easy Airport Parking, har du dermed sikret dig en billig og garanteret parkeringsplads på dagen for din henrejse. Takket være vores tilgængeligheder og priser i realtid har du overblik og fuld kontrol over dine omkostninger. Efter gennemført booking får du en bookingbekræftelse via e-mail, som også indeholder en QR-kode, som du kan bruge til at tjekke ind i vores parkeringsanlæg ved Weeze lufthavn.

Easy Airport Parkings parkeringsplads i Weeze ligger præcis mellem motorvejsfrakørsel A57 og Airport Weeze. Og afstanden til lufthavnen spiller ingen rolle, for vores shuttlebusser pendler hele dagen frem og tilbage mellem lufthavn og parkeringsplads, så du og din bagage kommer bekvemt og hurtigt til terminalen. Skulle du have voluminøs bagage, som f.eks. barnevogne eller kørestole, bedes du oplyse dette i forbindelse med bookingen for at undgå forsinkelser på stedet. Vær altså indstillet på, at du kan parkere helt afslappet ved Weeze lufthavn i forbindelse med rejsestarten!

Ekstra ydelser for parkeringen ved Weeze lufthavn

Vores parkeringsplads er et billigt, sikkert og bekvemt alternativ til tilbudene fra Airport Weeze, men er det også nok? Det er ganske vist nok, men vores kunder har i mange år sat pris på de mange gratis ekstra ydelser hos Easy Airport Parking, for vi lægger stor vægt på vores inkluderede serviceydelser. Dem kan også du nyde godt af, når du parkerer hos os ved Weeze lufthavn:

 • Shuttlebustransfer, ingen lange gåture på stedet
 • 24h kundeservice
 • Online-betaling, ingen lang betalingsprocedure ved kasseautomaten efter landingen
 • Intet pristillæg for ekstra ulejlighed (grupper eller voluminøs bagage)
 • Gratis annullering

Düsseldorf-Weeze lufthavn: Henkørsel og værd at vide

Lufthavnen Düsseldorf-Weeze, dens officielle betegnelse: Trafiklufthavnen Niederrhein ligger ca. 6 km fra Weeze og 70 km fra Düsseldorf. Den er en relevant passagerlufthavn i regionen. Hovedflyselskabet er det irske lavprisselskab Ryanair, der tilbyder kort- og langdistanceflyvninger til destinationer i Europa og Nordafrika.

Fra motorvej A57 er der ca. 11 km til Airport Weeze, som dermed nemt kan nås med bil. Med bus kommer man også uden problemer til de nærmeste banegårde Kevelaer og Weeze. Forskellige shuttlebusser forbinder desuden lufthavnen med de nærmeste byer, som f.eks. Essen, Duisburg, Düsseldorf og Köln.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Weeze

1 Dag Fra 18,00 Euro
2 dage Fra 23,00 Euro
3 dage Fra 28,00 Euro
4 dage Fra 31,00 Euro
5 dage Fra 34,00 Euro
6 dage Fra 37,00 Euro
7 dage Fra 38,00 Euro
14 dage Fra 53,00 Euro
21 dage Fra 68,00 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.

Endnu flere fordele til hyppige parkeringsgæster – ikke kun i Düsseldorf-Weeze

Hvis du vil nyde godt af endnu flere fordele og ekstra services i forbindelse med parkeringen i Weeze og på andre lokationer, skal du oprette en kundekonto hos Easy Airport Parking nu. Registrer dig ganske enkelt gratis, og få som den første besked om nye tilbud og kampagner. Opdag også vores andre lufthavnslokationer.

Leder du stadig, eller er du i gang med at parkere? Undersøg tilgængelighed og priser for en parkeringsplads ved Weeze lufthavn nu.

Langtidsparkering ved Weeze lufthavn

Hvis man ikke kun flyver på ferie i et par dage, men i stedet er afsted i flere uger og parkerer sin bil i dette tidsrum, er der tale om langtidsparkering. Gebyrerne for langtidsparkering er for det meste forholdsvis høje. Easy Airport Parking tilbyder dig et billigere alternativ, så du kan langtidsparkere din bil ved Weeze lufthavn. Profitér af et optimalt forhold mellem pris og kvalitet, inklusive vores fulde servicetilbud, mens du parkerer ved Weeze lufthavn. Høje sikkerhedsstandarder, ingen aflevering af nøgle og billige langtidsgebyrer – prøv det.

Weeze lufthavn: Parkering og opladning af elbiler

For tiden er der allerede mere end 130.000 elbiler på de tyske veje, og derfor stiger efterspørgslen efter ladestationer hele tiden. Lige netop når bilen står stille i længere tid, for eksempel under længere ferier med familien, kan elbilens batteri aflade sig selv. Hvis du altså parkerer i Weeze lufthavn med din elbil, bør du inden din ankomst informere dig om lademulighederne på stedet.

For tiden kan vi desværre endnu ikke tilbyde dig nogen ladestation direkte på vores parkeringsplads i nærheden af Weeze lufthavn, men vi arbejder på højtryk på en løsning, så vi kan tilbyde det i fremtiden. Indtil da kan du ganske enkelt benytte de ladestationer, der befinder sig i nærheden af Weeze lufthavn. Du finder den nærmeste ladestation ca. fem minutter fra Easy Airports parkeringsplads ved Weeze lufthavn. Her kan du nemt og bekvemt oplade din elbil og efterfølgende helt afslappet begive dig ud på hjemturen.