Ydelser
 • Parkeringsplads
 • Kun 700 m gang til terminalen
 • 24 timers service
 • Ingen nøgleaflevering
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Gratis annullering
 • Tilgængelighed og priser i realtid
 • Book nemt og sikkert
 • ... vis alle ydelser

Parkering ved Nürnberg lufthavn

Her finder du os ved lufthavnen Nürnberg

Easy Airport Parking Nürnberg

Flughafenstraße 122
90411 Nürnberg
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,7/5
(9782 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Afslappet parkering ved Airport Nürnberg med Easy Airport Parking

For at gøre din rejse så behagelig som muligt, bør du ikke overlade noget til tilfældet, især ved rejsens begyndelse. Med vores parkeringstilbud får du fuld planlægningssikkerhed og omkostningskontrol. Når du har booket en parkeringsplads online til vores billige priser, sikrer vi dig straks en parkeringsplads ved Nürnberg lufthavn for den af dig valgte rejseperiode. Du kører bekvemt ind på vores parkeringsplads med QR-koden, som du får i din bookingbekræftelse. Ved problemer er vores bemandede parkeringscentral altid klar til at hjælpe dig. Efter parkeringen ved Nürnberg lufthavn finder du terminalen kun 700 m derfra - en kort og behagelig gåtur for dig, helt uden ventetider.

Parkering ved Nürnberg lufthavn: Prisydelse, som overbeviser

Lave priser og alligevel nyde godt af fuld service? En selvfølge for os, for hos Easy Airport Parking satser vi på at give dig noget for pengene. Dermed har du efter en gennemført booking ikke bare sikret dig en parkeringsplads, med også et stort udvalg af ekstra serviceydelser:

 • 24h kundeservice
 • Online-betaling, ingen lang betalingsprocedure ved kasseautomaten efter landingen
 • Kort gåtur til terminalen, ingen venten på en shuttlebus
 • Intet pristillæg for ekstra ulejlighed (grupper eller voluminøs bagage)
 • Kuffertvognstationer på stedet (mod betaling)
 • Gratis annullering

Nürnberg Airport: Henkørsel og værd at vide

Med bil kommer du hurtigst til Nürnberg lufthavn via motorvej A3, Frankfurt-Nürnberg. Kører du med offentlig transport, bringer U-banelinje U2 fra Nürnbergs hovedbanegård dig direkte til Airport Nürnberg. Kommer du fra Erlangen eller Fürth, kan du benytte linjerne 30 & 33 for at komme til Nürnberg lufthavn.

Albrecht-Dürer-Flughafen Nürnberg er den internationale lufthavn for storbyregionen Nürnberg. Det er den næststørste lufthavn i Bayern, som i 2018 var omdrejnings- og knudepunkt for befordringen af over 4 millioner passagerer og 8.000 ton luftfragt. Især Ryanair, Gemania og SunExpress har i de seneste år udvidet deres tilstedeværelse på Nürnberg lufthavn markant.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Nürnberg

1 Dag Fra 15,00 Euro
2 dage Fra 25,00 Euro
3 dage Fra 29,00 Euro
4 dage Fra 34,00 Euro
5 dage Fra 39,00 Euro
6 dage Fra 44,00 Euro
7 dage Fra 49,00 Euro
14 dage Fra 75,00 Euro
21 dage Fra 100,00 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.

Endnu flere fordele til hyppige parkeringsgæster – ikke kun ved Airport Nürnberg

Hvis du vil nyde godt af endnu flere fordele og ekstra services i forbindelse med parkeringen ved Nürnberg lufthavn, skal du oprette en kundekonto hos Easy Airport Parking nu. Registrer dig ganske enkelt gratis, og få som den første besked om nye tilbud og kampagner. Opdag også vores andre lufthavnslokationer.

Leder du stadig, eller er du i gang med at parkere? Undersøg tilgængelighed og priser for en parkeringsplads ved Nürnberg lufthavn nu.

Langtidsparkering i Nürnberg lufthavn

At parkere sin egen bil i et tidsrum på mere end 2 uger bliver i de fleste tilfælde hurtigt dyrt. For at du kan parkere din bil uden at skulle tænke over høje parkeringsgebyrer ved Nürnberg lufthavn, tilbyder vi dig særligt gode vilkår i forhold til langtidsparkering. Sammenlignet med andre udbydere, er langtidsparkering i Nürnberg lufthavn på Easy Airport Parking parkeringspladsen billigere. Få glæde at den fulde service og de høje sikkerhedsstandarder – også i længere tidsrum.

Nürnberg lufthavn: Parkering med elbiler

Hvis man køber en elbil, er man nødt til at være opmærksom på nærliggende ladestationer, da det er bedst, at holde batteriet opretholder en kapacitet på mellem 50 og 70 procent. Pga. vejen derhen og langtidsparkering, for eksempel ved Nürnberg lufthavn, er dit bilbatteri formodentlig næsten afladet, når du vender tilbage. Hvis det er tilfældet, bør du sørge for at finde en ladestation efter du har parkeret ved Nürnberg lufthavn.

Mindre end 1 kilometer væk fra Easy Airport Parking, finder du forskellige ladestationer til elbiler, hvor du uden problemer kan oplade din bil. For eksempel mellem Airport Nürnbergs terminal og parkeringshuset P1. For tiden kan vi endnu ikke tilbyde dig nogen integrerede stationer på Nürnberg lufthavns område. Men vi samarbejder med Nürnberg lufthavn om planlægningen og realiseringen af ladestationer på vores parkeringsplads P12, så vi fremover kan udbygge vores service til dig i forhold til parkering i Nürnberg lufthavn.