Ydelser
 • P-hus
 • kun 3,5 km til terminalen inkl gratis shuttle
 • 24 timers service
 • ingen nøgleaflevering
 • høje sikkerhedsstandarder
 • gratis afbestilling
 • Tilgængelighed & priser i realtid
 • bestil nemt & sikkert
 • ... vis alle ydelser

Billig parkering ved Berlins lufthavn med Easy Airport Parking

Her finder du os ved lufthavnen Berlin Brandenburg

Easy Airport Parking Berlin Brandenburg

Am Flughafen 1-5
12529 Schönefeld
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,7/5
(5949 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Med Easy Airport Parking parkerer du uden stress ved Berlins lufthavn

Afhængig af parkeringens varighed kan du fra 7 euro pr. dag booke en p-plads ved Willy-Brandt-lufthavnen (BER). Book allerede nu en parkeringsplads i vores moderne p-hus ved Berlins lufthavn. Det betaler sig at være tidligt ude, når du indhenter informationer om priser og ledige pladser, så du kan starte din rejse helt afslappet til den bedste pris. Når du har valgt lufthavnen i Berlin og indtastet dine rejsedata, kan du let hjemmefra og til enhver tid reservere en af vores parkeringspladser ved Berlins lufthavn.

Når du har gennemført din booking på vores webside, modtager du en bookingbekræftelse pr. e-mail, som også indeholder en QR-kode. Den giver dig adgang til p-huset ved Berlins lufthavn og din bookede p-plads ved lufthavnen. Hos os sørger du selv for parkeringen, og du beholder selv din bilnøgle under hele rejsen, for hos os behøver du ikke at aflevere din nøgle. Hvis du ikke ønsker at bruge QR-koden, kan du få adgang til vores p-hus ved Berlins lufthavn ved hjælp af nummerpladegenkendelse. Oplysning om bilens nummerplade i forbindelse med bookingen er valgfri og ikke obligatorisk.

Hvis du har stor bagage, angiv det venligst, når du booker din p-plads. I modsætning til andre udbydere kræver vi ingen ekstra gebyrer. Det gælder også for rejsegrupper på mere end fire personer. Familier med mange børn er altså hjerteligt velkomne hos os. Lufthavnstransfer til og fra Berlins lufthavn sker dagligt på bestemte tidspunkter. Vi ligger meget tæt på lufthavnen, og derfor er vores pålidelige og komfortable p-tilbud kendetegnet ved sin hurtighed. P-huset ligger direkte på vejen mod lufthavnen, du slipper altså for tidskrævende omveje. Turen i shuttlebus tager under 5 minutter. I modsætning til andre alternativer i nærheden af lufthavnen spilder du altså ikke kostbar tid i forbindelse med din flyrejse. Så let er det at parkere ved Berlins lufthavn!

Parking Deck - Parkeringshus i Berlin lufthavn

Mere sikkerhed og fair priser, når du parkerer ved Berlins lufthavn

For at give dig en rigtig god oplevelse hos os er gratis serviceydelser, høje sikkerhedsstandarder og fordelagtige priser en selvfølge for os. Hvis du vælger Easy Airport Parking, parkerer du i nærheden af Berlins lufthavn og får følgende fordele med i købet:

 • Ingen nøgleoverdragelse
 • Inklusive gratis shuttlebus
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • 24-timers kundeservice
 • Sikker onlinebetaling
 • Gratis annullering (ikke Budget Tarif)
 • Nummerpladegenkendelse (valgfrit)

Parkering ved Berlins lufthavn: Sådan finder du os & Værd at vide

Vores p-hus er på adressen Am Flughafen 1-5 i 12529 Schönefeld og således lige i nærheden af lufthavnsterminalen, som du kan se ved ankomsten. Her kan du se din personlige rute til p-huset.

Berlins lufthavn i Schönefeld ligger sydøst for Berlin og er let at komme til. I bil er der fra centrum ca. 35 minutter enten på motorvej A113 eller på hovedvejene B96a eller B179. Der er tale om en international lufthavn, hvor der er forbindelse til mange europæiske og oversøiske destinationer. Med en kapacitet på over 40 millioner passagerer om året er det Tysklands tredjestørste lufthavn.

Men lufthavnen Berlin Brandenburg International (BER) har givet anledning til mange overskrifter – og det endda internationalt, fordi byggefasen var præget af mange fejl og alvorlige forsinkelser. Den 31. oktober 2020 åbnede Willy-Brandt-lufthavnen, ni år senere end planlagt, og har været i drift siden. Den tidligere lufthavn Berlin Schönefeld er integreret i Berlins nye lufthavn BER som terminal 5. Vores hurtige shuttlebusser kører dig hurtigt og sikkert fra p-huset ved Berlins lufthavn til den nybyggede terminal ved Willy-Brandt-Platz. Begynd din rejse på en afslappet måde, og benyt dig af Easy Airport Parking, når du skal parkere ved Berlins lufthavn.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Berlin Brandenburg

1 Dag Fra 19 Euro
2 dage Fra 22 Euro
3 dage Fra 25 Euro
4 dage Fra 27 Euro
5 dage Fra 29 Euro
6 dage Fra 34 Euro
7 dage Fra 36 Euro
14 dage Fra 56 Euro
21 dage Fra 69 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.
E-ladestation - Parkeringshus i Berlin lufthavn

Endnu flere fordele for loyale kunder – ikke kun ved lufthavnen Berlin Brandenburg

Hvis du vil nyde godt af endnu flere fordele og ekstra serviceydelser, opret en kundekonto hos Easy Airport Parking, og læs også mere om vores bonusprogram med prisfordele på tværs af vores placeringer. Registreringen er gratis, og du vil være blandt de første, der får besked om nye tilbud og kampagner. Få også flere oplysninger om alle vores placeringer ved andre lufthavne. Parkering hos Easy Airport Parking betaler sig, uanset om du flyver fra Berlin eller en anden lufthavn.

Har du allerede fundet den perfekte p-plads, eller søger du stadig? Se vores priser og om der er ledige pladser, så du uden stress kan parkere ved Berlins lufthavn!

Berlins lufthavn (BER): Langtidsparkering med Easy Airport Parking

Hvis du har brug for at parkere din bil i mere end to uger, kan p-gebyrerne omkring Berlins lufthavn hurtigt nå svimlende højder. Men ikke hos os. Også langtidsparkering ved Easy Airport Parking er mulig, og der er god sammenhæng mellem pris og ydelse, desuden nyder du godt af vores tillægsydelser, der er inkluderet i prisen. Uafhængigt af parkeringens varighed tilbyder vi billige p-pladser ved Berlins lufthavn. Du kan være sikker på vores omfattende service og de høje sikkerhedsstandarder – selvfølgelig også ved langtidsparkering. Let, sikkert og billigt.

Parkering af din elbil ved Willy-Brandt-lufthavnen (BER)

Hvis du ankommer til Berlins lufthavn i Schönefeld i elbil, skal du ikke være bekymret for, om du mon kan oplade din bil. Det sker ikke sjældent, at batteriet i en elbil langsomt aflader sig selv, hvis den står for længe. Så passer det perfekt, at der er flere opladestandere i vores p-hus, hvor du kan oplade din elbil, mens du er ude at rejse. Det betyder altså, at det også er muligt at parkere ved Berlins lufthavn, hvis du kører i elbil. Efter din ankomst kan du køre hjem med fuldt opladt batteri uden lange ventetider og ekstra stress. Der skal betales et gebyr for opladning af elbiler i vores p-hus. Opladningsgebyret fremgår af ladestanderne.