Ydelser
 • Parkeringshus
 • Kun 800 m til terminalen inkl. gratis shuttle
 • Ingen nøgleaflevering
 • 24 timers service
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Gratis annullering
 • Tilgængelighed og priser i realtid
 • Book nemt og sikkert
 • ... vis alle ydelser

Parkering ved Hamburg lufthavn

Her finder du os ved lufthavnen Hamburg

Easy Airport Parking Hamburg

Obenhauptstraße 15
22335 Hamburg
Tyskland

Det siger vores gæster

eKomi logo
4,8/5
(6597 bedømmelser)
[Vis]
Oversat med Google Translate powered by

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Stressfri parkering ved Hamburg lufthavn med Easy Airport Parking

Hvis man allerede før henrejsen booker en parkeringsplads hos Easy Airport Parking, sikrer man sig den bedste prisydelse og en garanteret ledig parkeringsplads ved Hamburg lufthavn. Via vores website kan du til enhver tid tjekke tilgængeligheder og priser for din rejseperiode og foretage din booking.

Efter gennemført booking får du via e-mail en bookingbekræftelse inklusive QR-kode fra os. Med din QR-kode kan du på dagen for henrejsen få adgang til vores parkeringshuskompleks, og der opstår ingen ventetider for dig. Så let er det at parkere ved Hamburg lufthavn.

Alle vores parkeringspladser og parkeringshuse er ideelle til både dagsparkerende, forretningsrejsende, langtidsparkerende og parkerende på ferie. I parkeringshuset ved Hamburg lufthavn er der desuden XXL-parkeringspladser. De er med 3,5 meter en hel meter bredere end vores regulære parkeringspladser, så du mere bekvemt kan stige ind og ud, og risikoen for skader begrænses. På grund af det begrænsede antal anbefaler vi dig at undersøge tilgængelighed og priser for XXL parkeringspladser i god tid.

Parkering ved Hamburg lufthavn: Få mere for dine penge

For at du på afrejsedagen kan tage af sted på ferie med højt humør, bør forholdene ved Hamburg lufthavn være så behagelige som muligt. Med tillægsydelserne fra Easy Airport Parking starter dit næste eventyr ved Hamburg Airport med højeste komfort til attraktive priser:

 • 24h kundeservice
 • Online-betaling, ingen lang betalingsprocedure ved kasseautomaten efter landingen
 • Gratis shuttlebustransfer (dagl. klokken 3.30 – 0.30, afgang hvert 20. min.)
 • Gratis annullering
 • Intet pristillæg for ekstra ulejlighed (grupper eller voluminøs bagage)
 • Ventelounge med drikkevare- og snackautomater

Henrejse og værd at vide omkring Hamburg Airport

Med bil kommer du til Hamburg lufthavn via motorvej A7 og den udvidede Ring 3. Desuden er Hamburg Airport via S-bane linie S1 forbundet med trafiknettet i Hamburgs centrum. Selv om natten kører natbuslinje 606 mange rejsende fra Hamburgs city til lufthavnen og omvendt.

Hamburg lufthavn er den ældste og den femtestørste lufthavn i Tyskland. Med sin beliggenhed ca. 8,5 km nord for Hamburgs centrum er Hamburg lufthavn et vigtigt flytrafikalt knudepunkt i den nordlige del af landet. Lufthavnens vigtigste airlines omfatter bl.a. Lufthansa og medlemmer af Star Alliance samt de prisbillige udbydere EasyJet og Ryanair.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Hamburg

1 Dag Fra 15,00 Euro
2 dage Fra 25,00 Euro
3 dage Fra 35,00 Euro
4 dage Fra 45,00 Euro
5 dage Fra 55,00 Euro
6 dage Fra 60,00 Euro
7 dage Fra 64,00 Euro
14 dage Fra 83,00 Euro
21 dage Fra 104,00 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.

Endnu flere fordele til hyppige parkeringsgæster – ikke kun ved Hamburg Airport

Hvis du vil nyde godt af endnu flere fordele og ekstra services i forbindelse med parkeringen ved Hamburg lufthavn, skal du oprette en kundekonto hos Easy Airport Parking nu. Registrer dig ganske enkelt gratis, og få som den første besked om nye tilbud og kampagner. Opdag også vores andre lufthavnslokationer.

Leder du stadig, eller er du i gang med at parkere? Undersøg tilgængelighed og priser for en parkeringsplads ved Hamburg lufthavn nu.

Langtidsparkering i Hamborg lufthavn

Når du parkerer længere end 2 uger, kaldes det langtidsparkering og du skal i sådanne tilfælde oftest betale mere. Dette er måske ikke relevant for forretningsrejser, men familieferierne er ofte længere end 2 uger. Hos Easy Airport Parking kan vi tilbyde et enestående forhold mellem pris og kvalitet for langtidsparkering i Hamborg lufthavn. Med vores fordelagtige priser og høje sikkerhedsniveau i Hamborg lufthavn kan du med ro i sindet nyde ferien i fulde drag.

Rejse med elbiler: Praktisk parkering i Hamborg lufthavn

Når du kører til Hamborg lufthavn med elbil og parkerer i længere tid, kan batteriet nemt blive afladet. For at du efter ferien kan køre hjem uden at opleve batteriproblemer, ligger Easy Airport parkeringshuset i nærheden af en ladestation. Således finder du eksempelvis egnede ladestandere direkte udenfor Hamborg lufthavn i nærheden af Terminal 1 og 2.

Har du altså brug for at oplade bilen efter parkering i Hamborg lufthavn, er dette ikke noget problem. Derudover arbejder vi i øjeblikket intensivt på at oprette systemintegrerede ladestationer i parkeringshuset i Hamborg, for at vi fremadrettet kan tilbyde en endnu bedre service ved parkering i Hamborg lufthavn.