Ydelser
 • Parkeringshus
 • Kun 2,8 km til terminalen med gratis shuttle inkluderet
 • 24-timers service
 • Ingen aflevering af bilnøglen
 • Høje sikkerhedsstandarder
 • Gratis annullering
 • Tilgængelighed og priser i realtid
 • Nem og sikker bestilling
 • ... vis alle ydelser

Parkering i Hannover lufthavn (HAJ) med Easy Airport Parking

Her finder du os ved lufthavnen Hannover

Easy Airport Parking Hannover

Holstenstraße 7
30853 Langenhagen
Tyskland

Ofte stillede spørgsmål

Easy Airport Parking nyhedsbrev
Du vil parkere billigere?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu, og gå aldrig mere glip af specialkampagner!
✓ Udnyt rabatter ✓ Vær altid orienteret ✓ Nyttige informationer

Sikker og billig parkering i Hannover lufthavn

Når du vælger at parkere din bil i Hannover lufthavn, tilbyder Easy Airport Parking dig mere end blot et sted at parkere din bil. Med moderne sikkerhedsstandarder og vores tilgængelighed 365 dage om året tilbyder vi dig foruden fordelagtige priser også et bredt udvalg af serviceydelser:

 • 24h kundeservice
 • Hurtig ind- og udkørsel ved hjælp af nummerpladegenkendelse
 • Hurtig ind- og udkørsel ved hjælp af nummerpladegenkendelse
 • Ingen nøgleoverdragelse
 • Direkte i nærheden af lufthavnen
 • 24h shuttleservice
 • Gratis annullering (ikke ved Budget-takst)
Parkeringsdæk - parkeringshus ved Hannover Lufthavn

Stressfri parkering i Hannover lufthavn – med Easy Airport Parking

Det behøver ikke at være besværligt eller dyrt for dig at parkere din bil i Hannover lufthavn. Den bekvemme onlinebestilling hos Easy Airport Parking betyder, at du ikke alene er godt forberedt, men også har fuldt overblik over omkostningerne – gratis annullering er inkluderet, når du vælger vores Smart-takst!

Også når du ankommer, er du garanteret en hurtig afvikling og kort transport - helt uden lange ventetider. Efter gennemført bestilling giver din bestillingsbekræftelse dig nem adgang til vores parkeringshus i Hannover lufthavn. Parkeringshusets bomme åbnes ved hjælp af nummerpladegenkendelse eller scanning af QR-koden. Det er helt frivilligt, om du vil oplyse dit registreringsnummer, når du bestiller, og det er således ikke nødvendigt. Hos os klarer du selv at parkere i Hannover lufthavn, og du beholder selv bilnøglen under hele din rejse.

Hannover lufthavn: Ankomst og praktisk information

Fra A7 Hamburg-Kassel vælger du motorvej A352 mod lufthavnen, og efter få minutters kørsel kommer du direkte til Hannover lufthavn. Uanset hvilken retning, du kommer fra, skal du altid vælge afkørslen "Flughafen Hannover". Herfra tager det kun omkring et minut til vores parkeringshus i Hannover lufthavn.

Vil du først få et overblik over lufthavnen eller parkere din bil før afrejsedatoen i Hannover lufthavn? Så er der forskellige muligheder med offentlig transport:

 • Buslinje 470 kører fra stationen Langenhagen Zentrum direkte til Hannover Airport
 • Med sporvognslinje S5 tager det mindre end 20 minutter at komme fra hovedbanegården i Hannover til Hannover lufthavn.

Airport Hannover ligger ca. 12 kilometer fra centrum af Hannover og er Niedersachsens største lufthavn. TUIfly har hjemsted i Hannover, og der flyves eksempelvis til alle europæiske storbyer og populære rejsemål som Tunesien eller Kanarieøerne.

Parkeringsgebyrer ved lufthavnen Hannover

1 Dag Fra 6 Euro
2 dage Fra 12 Euro
3 dage Fra 18 Euro
4 dage Fra 24 Euro
5 dage Fra 30 Euro
6 dage Fra 36 Euro
7 dage Fra 42 Euro
14 dage Fra 84 Euro
21 dage Fra 126 Euro
Vores priser er dynamiske og skal forstås som såkaldte »fra-priser«. Afhængigt af forskellige parametre kan priserne afvige. Dette princip kender du allerede fra andre udbydere af turismeydelser, som f.eks. flyselskaber og hoteller.
Parkeringsbilletautomat - Parkering ved Hannover Lufthavn

Flere fordele for dig, der parkerer ofte – ikke kun i Hannover lufthavn

Hvis du vil have endnu flere fordele og ekstra serviceydelser, kan du oprette en kundekonto med det samme hos Easy Airport Parking og desuden få glæde af vores bonusprogram med fordelagtige priser på alle vores lokationer. Det er nemt og gratis at registrere sig som kunde, og du får besked om nye tilbud og kampagner først. Se også vores øvrige lufthavnslokationer. Det betaler sig at parkere hos Easy Airport Parking, uanset om du flyver fra Hannover eller bruger en anden lufthavn.

Leder du stadig efter en parkeringsplads, eller er du allerede i gang med at parkere? Få information med det samme om aktuel tilgængelighed og priser, så du kan parkere stressfrit i Hannover lufthavn!

Langtidsparkering i Hannover lufthavn

Easy Airport Parking tilbyder ikke kun et attraktivt forhold mellem pris og ydelse for kunder, der parkerer i kort tid. Også når du skal være bortrejst i længere tid, er det bekvemt for dig at parkere din bil i vores parkeringshus i Hannover lufthavn. Vores parkeringsmuligheder er altid et økonomisk fordelagtigt valg i forbindelse med enhver rejse, ikke mindst på grund af de omfattende inkluderede serviceydelser. Du sørger selv for at parkere i Hannover lufthavn, og vi klarer resten. Så du kan rejse bekymringsfrit!

Parkering i Hannover lufthavn med elbiler

Kommer du i en elbil? Hvis du parkerer den i et længere tidsrum i Hannover lufthavn, er der under visse omstændigheder risiko for, at elbilens batteri bliver afladet. Eventuelt er batterikapaciteten allerede lav ved ankomsten efter en længere køretur. Men fordi der findes flere ladestolper direkte i nærheden af lufthavnen, kan du alligevel påbegynde din hjemrejse på en bekvem og ubekymret måde. I vores magasin finder du desuden tips til langtidsparkering af din elbil, hvis du har behov for det.